Remco Hoeymans Scholingen Congres Dynamische Schooldag

Congres Dynamische Schooldag

Tijdens de week van de motoriek organiseert het Platform Dynamische Schooldag het congres Dynamische Schooldag (woensdag 9 november 2022). Alles wat jij wil weten rondom dit thema, komt die dag aan bod. Ook zijn het kenniscentrum Sport en Bewegen, het Mulier instituut en diverse lectoraten bij de dag betrokken. Benieuwd naar ons programma? Kijk dan snel op de website www.platformdynamischeschooldag.nl.

2 thoughts on “Congres Dynamische Schooldag”

  1. Hoi Remco, ik heb tijdens de dynamische schooldag jouw workshop bijgewoond. Heb inmiddels poker fiches en wil even kijken/opzoeken hoe het balancerend rekenen gaat maar ik kan het nergens vinden.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Post