Bewegen in de rekenles

Op deze website kan je al wat inspiratie vinden omtrent bewegend leren in de rekenles. Ook voor Zwijsen heb ik een nieuw artikel geschreven. Deze is gericht op het bewegend leren in groep 3. Zin om nog even lekker met de leerlingen naar buiten te gaan? Kijk dan naar de tips op: https://www.zwijsen.nl/inspiratie/5-speelse-rekenactiviteiten-voor-het-einde-van-groep-3

Het boek: ”Bewegend en spelend rekenen” is inmiddels ook bijna klaar voor redactie. Hopelijk lukt het volgens de planning om deze te lanceren in September. Heb je al interesse en wil je graag een bericht ontvangen zodra het boek op de markt komt, mail dan alvast naar info@hoeymansrekenen.nl en ontvang een bericht zodra het boek de verkoop ingaat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Post

Kerst rekencircuitKerst rekencircuit

Op het Sint rekencircuit zijn erg veel reacties gekomen. Vandaar dat ik samen met Zwijsen ook een Kerst rekencircuit geschreven heb. Veel plezier in deze gezellige en sfeervolle tijd! https://www.zwijsen.nl/inspiratie/kant-en-klaar-kerstrekencircuit-voor-groep-3

TijdsbesefTijdsbesef

6 inspiratoren uit het onderwijs bundelden hun krachten en maakten een advance kalender voor de Kerst, met elke week een mini thema. Bij het laatste thema, thema ‘tijd’, mocht ik