Remco Hoeymans Uncategorized Bewegen in de rekenles

Bewegen in de rekenles

Op deze website kan je al wat inspiratie vinden omtrent bewegend leren in de rekenles. Ook voor Zwijsen heb ik een nieuw artikel geschreven. Deze is gericht op het bewegend leren in groep 3. Zin om nog even lekker met de leerlingen naar buiten te gaan? Kijk dan naar de tips op: https://www.zwijsen.nl/inspiratie/5-speelse-rekenactiviteiten-voor-het-einde-van-groep-3

Het boek: ”Bewegend en spelend rekenen” is inmiddels ook bijna klaar voor redactie. Hopelijk lukt het volgens de planning om deze te lanceren in September. Heb je al interesse en wil je graag een bericht ontvangen zodra het boek op de markt komt, mail dan alvast naar info@hoeymansrekenen.nl en ontvang een bericht zodra het boek de verkoop ingaat.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Post