Bundel “Bewegend en spelend leren”

Ja hoor, het is zover. Mijn bundel is in de verkoop. Voor €24,99 excl. verzendkosten is deze te koop. Mail je adresgegevens en het aantal naar info@hoeymansrekenen.nl.

Samen zorgen we voor een actiever rekenonderwijs en komen we tegemoet aan de beweegbehoeftes van de leerlingen. Zie voor meer info de pagina’s bij bewegend leren.

Als school interesse in een workshop of in een begeleide opstart met bewegend leren in de rekenles. Laat het ook dan weten en samen kijken we naar de mogelijkheden.

2 thoughts on “Bundel “Bewegend en spelend leren””

  1. Hallo,

   Zoals in de voorbeeldpagina’s bij de pagina ‘bewegend leren’ te zien is, zijn het allemaal kort omschreven activiteiten. Deze zijn gesorteerd op rekendomein, zodat je al snel een activiteit kunt uitzoeken bij je lesdoel. De bundel bevat totaal zo’n 200 activiteiten. De moeilijkheid van de activiteiten is eenvoudig aan te passen naar de niveaus van de verschillende leerjaren en de niveauverschillen binnen de groep. Zelf ben ik ook nog leerkracht en sta ik voor een combinatiegroep 3/4. Veel activiteiten voer ik samen uit en daarbij pas ik bijvoorbeeld het niveau van de kaartjes of de uitwisseling aan op de leerlingen.

   Hopelijk heb ik hiermee je vraag voldoende beantwoord.

   Met vriendelijke groeten,
   Remco Hoeymans

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Related Post