Remco Hoeymans Uncategorized Bewegend leren leeft!

Bewegend leren leeft!

Het is wel duidelijk dat de leerkrachten iets met bewegend leren willen. Uit onderzoek blijkt dat de hersenactiviteit ook stijgt terwijl je beweegt. Hierdoor worden verbindingen sneller gelegd. Een verrijking voor het onderwijs! Om het bewegen in scholen te promoten, heb ik mijn eigen bundel gemaakt: ”Bewegend en spelend rekenen”. Een bundel met ongeveer 200 activiteiten om met bewegend en spelend leren aan de slag te gaan in de groepen 1 t/m 8.

De bundel is sinds 1 week in de verkoop en de bestellingen stromen binnen. Stapels met boeken worden verspreid in het land. Bewegend leren leeft! Leerkrachten willen hier iets mee. Deze bundel vol activiteiten helpt ze om het onderwijs actiever te maken. Ze komen tegemoet aan de beweegbehoeftes van de leerlingen. Ik ben er trots op dat zo veel leerkrachten geïnspireerd zijn en met bewegend leren aan de slag gaan!

Heb je ook interesse? Mail je naam, postcode en huisnummer naar info@hoeymansrekenen.nl en de bundel is zo bij je!

Heb je als school ook interesse in een workshop bewegend leren of wil je in de praktijk een keer ondersteuning krijgen met handige tips? Mail ook dan naar info@hoeymansrekenen.nl en samen stemmen we de behoeftes af.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Post