Remco Hoeymans Uncategorized Sinterklaas rekencircuit

Sinterklaas rekencircuit

Ja, de Sint is weer in het land! Een periode die voor leerlingen van groep 3 leuk en gezellig is, maar ook ontzettend spannend. De concentratieboog van de leerlingen is in deze periode dan ook vaak erg kort. Het ideale moment dus om met een Sint-rekencircuit aan de slag te gaan! Kijk voor mijn kant-en-klare rekencircuit op: https://www.zwijsen.nl/inspiratie/kant-en-klaar-sinterklaasrekencircuit-voor-groep-3

Veel beweeg en speel plezier tijdens de rekenles in deze gezellige Sint periode!

2 thoughts on “Sinterklaas rekencircuit”

    1. Bedankt 🙂 Op deze site staat ook een Kerst en een winter circuit. Ook verkoop ik een bundel ‘Bewegend en spelend rekenen’, om zo het hele jaar door actief aan de slag te kunnen. Als je ooit vragen over iets hebt of je zoekt inspiratie, laat het dan gerust weten en ik denk graag met je mee 😉

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Post