Rekenmethode-vergelijker

De afgelopen periode heb ik mogen genieten van mooie rekenmethodes. De verschillende uitgevers hebben hun materialen opgestuurd, waarmee ik een rekenmethode-vergelijker kon maken. De methode-vergelijker is vervolgens ook eerst door de uitgevers gecontroleerd, zodat de inhoud van deze vergelijker ook zeker klopt. Dit heeft ook tot mooie gesprekken geleid over de inhoud.

Ga je aan de slag met het updaten van je rekenvisie? Of ben je al opzoek naar een nieuwe rekenmethode? Heb je al een methode uitgekozen, maar nu aan het nadenken over de implementatie daarvan? Ik help je graag! Stuur je vraag of je wensen naar info@hoeymansrekenen.nl of bel naar 0629443293. Samen zorgen we voor een goed onderwijsaanbod, waarmee de leerlingen tot een optimale ontwikkeling komen!

Download hieronder de rekenmethode-vergelijker:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Related Post

TijdsbesefTijdsbesef

6 inspiratoren uit het onderwijs bundelden hun krachten en maakten een advance kalender voor de Kerst, met elke week een mini thema. Bij het laatste thema, thema ’tijd’, mocht ik

Kerst rekencircuitKerst rekencircuit

Op het Sint rekencircuit zijn erg veel reacties gekomen. Vandaar dat ik samen met Zwijsen ook een Kerst rekencircuit geschreven heb. Veel plezier in deze gezellige en sfeervolle tijd! https://www.zwijsen.nl/inspiratie/kant-en-klaar-kerstrekencircuit-voor-groep-3