Remco Hoeymans Uncategorized Rekenmethode-vergelijker

Rekenmethode-vergelijker

Nadat ik mijn eerste versie van de rekenmethode-vergelijker had geüpload, kreeg ik al meteen vele mooie reacties. Ook kwam ik in contact met twee kleinere uitgevers. Vanuit daar zijn nu ook de methodes Math en Rekenkracht toegevoegd aan mijn rekenmethode-vergelijker. Ook deze methodes zijn zeker de moeite waard om te bekijken en ze leiden tot hele mooie, nieuwe inzichten!

Download hieronder de nieuwe versie van de Rekenmethode-vergelijker:

2 thoughts on “Rekenmethode-vergelijker”

 1. Want fijn dit ‘neutrale’ vergelijk.
  Een mooi startdocument voor onze oriëntatie op een nieuwe methode.
  Ik ben even benieuwd waarom Reken Zeker niet is meegenomen.

  1. Hallo Ruth,

   Graag gedaan, hopelijk kun je voldoende basisinformatie hier uithalen. Reken Zeker is inderdaad niet meegenomen. Ik heb alleen de nieuwe methodelijn vergeleken. Reken Zeker en Rekenrijk zijn niet doorontwikkeld. Vanuit Noordhoff is er nu de methode Getal en Ruimte Junior Mocht je vragen hebben of ben je op zoek naar een begeleidingstraject, laat het dan gerust weten. Succes met jullie rekenvisie en de weg naar een nieuwe rekenmethode.

   Groeten,
   Remco

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Post