Remco Hoeymans Uncategorized Winter-Rekenen

Winter-Rekenen

Ook al is het maar voor eventjes, toch ziet de sneeuw er mooi uit dit weekend! 😀

Samen met juf Saskia van ‘In m’n Sas’ heb ik een winter-rekenactiviteiten vormgegeven. De sneeuw heeft daarom ook een prima timing. Het had alleen wel wat langer mogen blijven. Maak met deze activiteiten een leuk rekencircuit of gebruik ze als opening of afsluiting van je les 🙂

De meeste activiteiten zijn ook prima mogelijk als verrijking van het thuisonderwijs. Het ziet er naar uit dat we hier helaas nog even mee door gaan namelijk. Gezondheid staat natuurlijk voorop, maar ik mis de leerlingen toch wel. Maar ook de ouders kunnen prima een leuk leermoment beleven met deze activiteiten 😉

Klik hieronder om het document te downloaden.

Klik hieronder om de printbladen bij het Winter-Rekenen te downloaden:

Heel veel plezier met de activiteiten namens Juf Saskia en mij 😀

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Post