Implementaties, scholingen of workshops

De laatste tijd ben ik druk bezig met workshops, scholingen en implementaties door heel Nederland. Met name implementaties of scholingen over effectief en gedifferentieerd bewegend leren zijn populair op dit moment. Zo ga ik vandaag ook weer naar een school die al meerdere bijeenkomsten gehad hebben en waarmee ik vandaag hun uitgevoerde activiteiten ga bespreken aan de hand van hun eigen beeldmateriaal. Volgende week geef ik weer les vanuit de opleiding Coördinator Dynamische Schooldag waarbij we verder gaan met activiteiten gekeken vanuit het hoofdfasenmodel. Ook staan de komende tijd scholingen en verdiepingen voor o.a. rekencoördinatoren en IB’ers op de planning.


Ik vind het heerlijk om met scholen deze trajecten uit te voeren. Zowel m.b.t. bewegend/dynamisch leren als met het rekenonderwijs (automatiseerproces, visies, instructies, etc.). Workshops en scholingen probeer ik zoveel mogelijk op maat te maken n.a.v. een intake. Implementaties zijn geheel maatwerk en passen zich aan aan de voortgang en de behoeftes van de school. Scholen verdienen namelijk maatwerk. Ik krijg veel positieve respons op mijn flexibiliteit en kennis. Altijd fijn dat we gezamenlijk positief door het traject heengaan, vol energie en enthousiasme. De meest voorkomende feedback op mijn workshops is dat deze erg praktisch ingedeeld zijn, met activiteiten die vernieuwend maar toch eenvoudig in uitvoering zijn.

Interesse in een workshop, scholing of implementatie op het gebied van rekenen of effectief bewegend/dynamisch leren? Mail dan gerust naar info@hoeymansrekenen.nl en laten we eens vrijblijvend sparren over de mogelijkheden.