Search for:

Een bundel vol praktische rekenactiviteiten. Met weinig materialen kan je al snel veel bereiken! Nu te koop!

De verkoop van de bundel ‘Bewegend en spelend rekenen’ is in september 2020 gestart. Al zo’n 1.500 leerkrachten / scholen verrijken hun lessen met deze bundel! Met name de praktische insteek voor alle leerjaren wordt als grootte waarden gezien.

‘Bewegend en spelend rekenen’ is een bundel vol met binnen én buiten activiteiten, gericht op het rekenaanbod van groep 1 t/m groep 8. Deze bundel is bij elke willekeurige methode bruikbaar, doordat de inhoud gekoppeld is aan de rekendomeinen. Kies al binnen 1 minuut een passende activiteit om je aanbod mee te verrijken!

De bundel aanschaffen? Kijk in de webwinkel of mail naar: info@hoeymansrekenen.nl en koop deze bundel al voor €24,99 excl. verzendkosten.

Hieronder een inkijkje in enkele pagina’s uit de bundel:

One thought on “Bundel bewegend en spelend rekenen

 1. Beste, ik had graag het boek “Bewegend en spelend rekenen gekocht. Ik woon in België, ik hoop dat dit geen probleem is voor betaling en verzending. Alvast bedankt!

  1. Hallo Veerle, bedankt voor je interesse! Ik heb al eerder verzendingen naar België gedaan. Dit is voor mij geen probleem. De verzending is wel exclusief verzendkosten. Misschien kun je samen met iemand uit je buurt de bundel bestellen. Ik kan tot 3 boeken in 1 brievenbuspakket stoppen. Hiermee kunnen jullie samen de verzendkosten delen en scheelt dat in de kosten 😉

  1. Hallo Loekie,

   Volgens mij zag ik je bestelling al langskomen in de mail. Zo niet, dan ontvang ik graag je adresgegevens op info@hoeymansrekenen.nl. Zodra ik deze ontvangen heb, stuur ik zo snel mogelijk de bundel op. Na het verzenden, ontvang je een factuur in de mail (€24,99 + €4 verzendkosten). Mocht je meerdere bundels tegelijkertijd aanschaffen, dan kan dat natuurlijk ook. Voor €4 verzendkosten kan ik 3 bundels tegelijkertijd verzenden. Bij meer dan 3 bundels, dan wordt het i.p.v. een brievenbuszending, een pakketzending. Hopelijk heb ik je hiermee voldoende geholpen 😉

 2. Goedenavond Remco,

  Voor welke leeftijd zijn de activiteiten in je bundel. Ik ben opzoek naar werk/activiteiten voor groep 6/7/8.

  Groetjes Nick

  1. Hallo Nick,

   Ook voor de bovenbouw staat er van alles in de bundel, bijvoorbeeld de hoofdstukken over breuken, procenten en kommagetallen, maar ook delen over meten/meetkunde en grafieken. Daarnaast kunnen de activiteiten van bewerkingen goed van pas komen om nog eens te automatiseren. Ook van bovenbouwleerkrachten ontvang ik vele positieve reacties. Mocht je interesse hebben, mail dan naar info@hoeymansrekenen.nl.

  1. Er staan ook activiteiten in die geschikt zijn voor kleutergroepen. Er zijn verschillende kleuterleerkrachten die de bundel actief gebruiken. Indien je het echt alleen bij de kleuters wil gaan gebruiken, twijfel ikzelf of deze bundel de juiste is

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *